WAAROM EEN ERKEND AANKOOPBEGELEIDER?

Waarom een Erkend Aankoopbegeleider inschakelen bij aankopen van uw woning?

Het aankopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Vaak brengt het ook de nodige onzekerheid met zich mee. Het gaat om serieuze bedragen en dit kan grote impact hebben op uw financiële situatie.

Bovendien speelt er bij de aankoop van een woning een stuk emotie mee: wanneer u een woning op het oog heeft is uw enthousiasme uiteraard groot. U wilt de woning niet mislopen en deze zo snel mogelijk aankopen.

Daarom is het verstandig om een Erkend Aankoopbegeleider in te schakelen die rationeel voor u kan handelen.

Dit slaat met name op de prijsonderhandeling. Maar ook andere zaken bij de aankoop van uw nieuwe woning zijn belangrijk: denk bijvoorbeeld aan het koopcontract, advies voor eventueel een bouwkundige keuring, taxateur, notaris e.d.

De Erkend Aankoopbegeleider streeft in de onderhandelingen altijd naar een voor u beste deal. Vervolgens is na de aankoop de controle op de ‘kleine lettertjes’ ook een heel belangrijk onderdeel van zijn/haar werkzaamheden.

Het kopen van een woning kost veel tijd en energie. Het is prettig om daarbij ontzorgd te worden. En wat is het fijn als u dat allemaal aan een ervaren partij kunt overlaten en daardoor de kans op succes aanzienlijk wordt vergroot.

Neem vrijblijvend contact met ons op om hierover van gedachten te wisselen.

Waarom een erkend aankoopbemiddelaar inschakelen

Wilt u weten wat Koole Vastgoedbemiddeling voor u kan betekenen? Laat uw gegevens hieronder achter en Sander Koole belt u binnen 24 uur terug.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu